Csak Egy Anya

Egy kisgyerekes anya hétköznapjai, gondolatai, gyereknevelési próbálkozásai.

HTML

Higgy

2011.02.14. 18:56 PGÁgnes

Legyünk akár ateisták, vagy bármelyik vallás követői, a hit mindenki számára ugyanolyan fontos. Az önmagunkba vetett hit. Enélkül nem igazán boldogulhatunk az életben. Az az ember, aki nem hisz önmagában, megáll az álmodozás szintjén. Sosem váltja valóra az álmait, hiszen nem hiszi, hogy képes rá.

 
A hit önmagunkban a sikereink kulcsa. Ha hiszel abban, hogy a feladat elvégezhető, hogy az álom megvalósítható, azonnal arra utasítod a tudatalattidat, hogy ennek a hitnek, ennek az elvárásnak megfelelően cselekedjen. Ha hiszel, ezzel biztosítod tudatalattidat, hogy szándékod megingathatatlan. És ő így is fog cselekedni. Mert a tudatalatti nem kérdez, nem kételkedik. Amit igaznak fogadsz el, amit valósnak képzelsz, aminek a megvalósulásában hiszel, azt elfogadja, és mozgósítja az univerzum erőit, hogy valóra váljanak a vágyaid.
„a ti hitetek szerint adatik néktek”
 
„Te is megtalálhatod a megoldást személyes problémáidra, csak hinned kell benne.” Írja David Schwartz is a Gondolj merészet című könyvében.
Az agykontroll módszer egyik fontod építőköve is a vágy- hit- elvárás hármas. Ha már kialakult a vágy, hinni kell benne (azaz elkötelezettségünkről biztosítani a tudatalattit ), és a tudatunkat meggyőzni, hogy megérdemeljük, megkaphatjuk, azaz úgy cselekszünk, mintha már a miénk lenne (elvárás). Így a vágyaink valóra válnak.
 
Szép napot!

Szólj hozzá!

Címkék: pozitív gondlkodás a tudatalattival kommunikálni könnyű egyik vicces vonzásom

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegyanya.blog.hu/api/trackback/id/tr922654559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása