Csak Egy Anya

Egy kisgyerekes anya hétköznapjai, gondolatai, gyereknevelési próbálkozásai.

HTML

Eljött a nagy álmok ideje!

2011.05.20. 13:38 PGÁgnes

Agyad olyan, mint egy profi számítógép. És milyen egyszerűen működik!

Pusztán annyi a feladatod, hogy be kell táplálni a pontos adatokat, és ő kiadja a végeredményt. Ennyire egyszerű.De tényleg ennyire az? Mindezt megtudhatod, ha tovább olvasol itt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegyanya.blog.hu/api/trackback/id/tr542919212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

michael84p · http://engineering.blog.hu/ 2011.05.20. 15:33:27

Igen.. ezt mondja ki a titok, és nagyon szép lenne ha igy is lenne. De szerintem a dolgok ennél kissé bonyolultabbak. Nem elég elképzelni, álmodozni, "agyunkba programozni az adatokat" hanem meg is kell tenni azokat a tolgokat amelyeket a cél elérése megkiván.

PGÁgnes 2011.05.20. 17:28:30

@michael84p:
Köszönöm a helyreigazítást!
Igen, igazad van, mindenképpen cselekedni kell. Az nem megy, hogy várjuk a sültgalambot, a szánkat mindenképpen ki kell nyitni, ha azt akarjuk, hogy bele repüljön. :)
A folyamat azonban egyáltalán nem bonyolult. Minden csak rajtunk, a hozzáállásunkon múlik.
Ha viszont te így hiszed, a te valóságod ezt fogja mutatni. Ha azt hiszed, hogy csak bonyolult és nehéz úton juthatsz el a célodig, így is lesz.

Tenni mindig kell. A poszt arról szól, hogy mi legyen az első lépés. Hogy nem érdemes türelmetlennek lenni, és főleg nem kell elkeseredni, ha mégsem pontosan az jön, amit kértünk. Ebben az esetben csak módosítani kell a kívánságot, és újra kérni.
süti beállítások módosítása